Geurbranders en smeltwaxen

Geurbranders zijn bedoeld om een geur door een ruimte te laten verspreiden door middel van verdamping. Geurbranders worden gebruikt voor geurolie en smeltwax.  Een geurbrander ziet er als het ware als een theelichthouder uit maar dan met een schaaltje erboven. In het schaaltje van de geurbrander kun je smeltwax plaatsen. Onder het schaaltje staat een theelichtje. De warmte van het theelichtje stijgt omhoog en verwarmt het schaaltje en daardoor ook de smeltwax. Door de warmte verdampt de geur uit de smeltwax en verspreid zich door de ruimte.

 

Het gebruik van een geurbrander.

Geurbranders zijn vrij eenvoudig in gebruik. Plaats de geurbrander met een brandend theelichtje  in het zicht. Op een stevige ondergrond, waar de geurbrander vrij staat. Laat de geurbrander niet zonder toezicht branden. Leg een stukje smeltwax in het schaaltje van de geurbrander.  Na enkele minuten zal de geur vanuit de geurbrander al ruikbaar zijn!

We hebben verschillende geuren smeltwax in het assortiment!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »